Facebook

Termeni si conditii

Bine ați venit pe site-ul  www.binderbubimedias.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre parți.

DAFLOG SRL cu sediul la Mediaș, jud Sibiu, str. Gării nr 17, Nr.ord.Reg.Com.: J32/717/2004, Cod de înreg. fiscală: RO16418795, Banca: CEC Bank Cluj, IBAN: RO21CECECJ0130RON0908354 este proprietarul/administratorul website-ului  www.binderbubimedias.ro

DAFLOG SRL, denumită generic în cele ce urmează și DAFLOG, își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

 1. Informații Personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea site-ului Hotel BinderBubi Mediaș. Hotel BinderBubi Mediaș nu poate fi făcut responsabil pentru acțiunile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea datelor personale.

 1. Drepturile Utilizatorului

Hotel BinderBubi Mediaș garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, fără acordul scris al DAFLOG.

 1. Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastră personale sunt utilizate de către Hotel Bindebubi Medias pentru înregistrarea și confirmarea comenzilor/rezervărilor sau pentru informare prin e-mail, poștă sau curierat (cele din urmă cu acordul și la cererea dumneavoastră)

Datele dumneavoastră personale se vor transmite autorităților în drept conform cerințelor legii (Hotărârea 237/2001republicata, art 2(9) din Norma).

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Hotel BinderBubi Mediaș se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client si Hotel BinderBubi Mediaș.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Hotel BinderBubi Mediaș se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Regulament 679/2016 și Legea 190/2018, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa DAFLOG, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, sau să șteargă, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor legislației mai sus menționată.

Hotel BinderBubi Mediaș certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Regulamentul 679/2016 și Legea 190/2018 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanța cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere DAFLOG să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere DAFLOG să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Regulamentului 679/2018 și a Legii 190/2018, daca legislația în vigoare nu prevede altfel;
 3. dreptul de a cere DAFLOG să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale, dacă legislația în vigoare nu prevede altfel;
 4. dreptul de a cere DAFLOG să înceteze expedierea de mesaje promoționale.
  Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa: izabella@daflog.ro.

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia a terțe persoane și să fie folosite în mod abuziv: DAFLOG SRL garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele DAFLOG.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI Hotel BinderBubi Mediaș SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALA ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

 1. Copyright

Întregul conținut al site-ului Hotel BinderBubi Mediaș – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea DAFLOG și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul DAFLOG a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 1. Mod de Lucru

Prin accesarea site-ului Hotel BinderBubi Mediaș, folosirea, vizitarea, cumpărarea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Hotel BinderBubi Mediaș, comunicarea se realizează în mod electronic. Pe site-ul Hotel BinderBubi Mediaș se pot face cereri de rezervare. Soluționarea cererilor de rezervare (confirmare sau infirmare) se face în maxim 48 de ore, de luni până vineri între orele 9:00 si 17:00.

Utilizatorul nu poate considera confirmată o rezervare decât după ce a primit confirmarea prin email de la Hotel BinderBubi Mediaș.

În funcție de modul de garantare a rezervărilor, acestea pot fi:

negarantate – rezervarea este valabilă până la ora 18:00 în ziua sosirii; sosirile după această ora trebuie specificate explicit în câmpul ‘Comentariu’.

garantate cu carte de credit – rezervarea este valabilă până a doua zi dimineața. În caz de nesosire DAFLOG va reține contravaloarea primei nopți de cazare.

 1. Plata Serviciilor

Plata serviciilor se poate efectua în avans prin ordin de plată sau la recepție la momentul prestării serviciilor de cazare.
DAFLOG accepta următoarele cărti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/ Eurocard, Maestro.

 1. Anulari / Nesosiri

Nesosire sau rezervare neonorată, reprezintă rezervarea confirmată și neanulată, în urma căreia clientul nu a ajuns la hotel la data stabilită. În cazul unei nesosiri, rezervarea își pierde valabilitatea. Anularea unei rezervări de către utilizator se poate face în orice moment, inclusiv în ziua sosirii dacă rezervarea este garantată. Dacă anularea se face cu mai puțin de o zi lucrătoare înainte de data sosirii, rezervarea poate fi considerată nesosire. Anulările se fac la recepție sau prin email. Anulările transmise prin alt mod către Hotel BinderBubi Mediaș pot sa nu aibă efect și anularea să nu se efectueze.

Hotel BinderBubi Mediaș își rezervă dreptul de a anula fără avertisment orice rezervare efectuată de utilizatori care au făcut în mod repetat rezervări negarantate ce nu au fost onorate.

 1. Tarife

Tarifele afișate pe site sunt tarife de cazare pe camera, pe noapte, includ TVA, mic dejun și acces centru Spa. Excepțiile sunt specificate clar pe site.

Tarifele se pot schimba în orice moment. Majorările de tarife nu afectează rezervările deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervările confirmate.

 1. Plăti / Garanții

Efectuarea rezervărilor prin site-ul Hotel BinderBubi Mediaș este gratuită. Plata serviciilor rezervate se poate face la recepția hotelului în momentul cazării, sau în avans către contul DAFLOG, menționat mai sus. Stabilirea modului de plata se face în momentul efectuării rezervării și numai prin selectarea posibilităților din meniul site-ului. Eventualele solicitări legate de modul de plată înscrise în câmpul ‘Comentarii’ din ecranul de rezervare nu sunt luate în considerare. Site-ul poate să nu permită alegerea unui anumit mod de plată.

În anumite situații sistemul poate accepta doar plata în avans sau garantarea cu carte de credit a primei nopți de cazare.

Anularea pachetelor speciale (de ex. Revelion) poate fi făcută doar prin e-mail, așa cum urmează:

– în primele trei ore de la momentul rezervării, dacă rezervarea este făcuta cu cel puțin o luna înainte de eveniment – fără taxa de anulare

– după trei ore de la momentul rezervării, dacă rezervarea este făcuta în luna în care are loc evenimentul – taxa de anulare de 100% (valoarea pachetului se încasează și nu se returnează)

În cazul garantării cu carte de credit, se obține de la banca o autorizare pentru o sumă egală cu valoarea primei zile de cazare. În caz de nesosire DAFLOG va reține această sumă.

 1. Informațiile Introduse de Utilizator

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidențiale. La rezervare se transmit hotelului doar informațiile esențiale necesare efectuării rezervării. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Datele de rezervare trebuie completate cu atenție. Hotel BinderBubi Mediaș poate anula fără avertisment rezervările efectuate pentru care se constată că au fost introduse date eronate. De asemenea, Hotel BinderBubi Mediaș poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuată, dar nu și dacă utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervări prin Hotel BinderBubi Mediaș și acestea au fost onorate sau dacă serviciile rezervate au fost plătite în avans sau garantate cu carte de credit.

 1. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpărarea serviciilor), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna ‘Termeni și condiții’ de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea DAFLOG. În cazul unor eventuale conflicte între DAFLOG și utilizatori, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile române în vigoare.

 1. Dispoziții Finale

Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Societatea DAFLOG își asuma dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului Hotel BinderBubi Mediaș, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Societatea DAFLOG nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc., și nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături de pe site-ul Hotel BinderBubi Mediaș, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

 

Îți place? Recomandă și altora: