Facebook

Hotel

Fie ca esti in vacanta, petreci un weekend sau esti doar in trecere,  iti doresti o escapada romantica sau o iesire cu familia sau prietenii, fie ca organizezi un seminar sau participi la un training, fie ca ai o intalnire de afaceri, planifici un eveniment festiv sau te intalnesti cu prieteni din strainatate carora vrei sa le arati un crampei frumos de Romanie, hotelul BinderBubi iti va pune la dispozitie de fiecare data tot ce ai nevoie si tot ce iti place.

De la camerele frumoase si odihnitoare, la restaurantul cu preparate savuroase, de la piscina cu apa incalzita indiferent de sezon si pana la centrul de wellness, masajele de relaxare si procedurile de infrumusetare, totul este aici pentru ca tu si cei dragi sa aveti o sedere de neuitat. Totul este facut cu gust, pasiune si inspiratie.

Bucura-te chiar de la fereastra camerei tale de peisajele minunate si de aerul curat al padurii!

Respectand frumusetea arhitecturala a Mediasului si nobila sa istorie, hotelul BinderBubi se inscrie cu naturalete in formele din peisajul urban. Amplasat in vecinatatea padurii, te fereste de zgomotele si poluarea orasului, oferindu-ti in schimb ciripitul vesel al pasarilor si aerul curat. Iar pentru ca este situat la o altitudine mai mare decat Mediasul, primesti cadou o perspectiva minunata asupra orasului si imprejurimilor, de oriunde ai privi: din camera, din restaurant, de pe marginea piscinei, din sala de fitness, din curte sau chiar din parcare.

Vacanta odihnitoare, sau relaxare activa?

Oricare ar fi planurile tale, la BinderBubi te vei relaxa cu adevarat, vei savura mancaruri gustoase, vei fi servit impecabil si vei fi tratat cu toata consideratia. In rest, e alegerea ta.

Odihna 150%

Poti sa dormi pana tarziu in camera ta confortabila si primitoare in care daca lasi geamul deschis, patrunde fosnetul padurii si ciripitul pasarelelor. Poti  sa te relaxezi cu o revista in mana si un cocktail in cealalta, la terasa sau pe marginea piscinei. Poti sa alegi un masaj de relaxare si alte proceduri de inlaturare a stresului sau de infrumusetare, sau poti sa mergi la sauna. Poti sa privesti stelele prin tavanul din sticla al salonului restaurant, la cina.

Relaxare activa si multe de povestit acasa

Poti vizita frumusetile Mediasului si monumentele istorice din oras si din imprejurimi, poti face mici excursii pentru a vedea si alte peisaje frumoase, alte obiective turistice remarcabile. Poti exersa la sala de fitness, poti face cateva ture de bazin in piscina, poti face o plimbare pe jos sau cu bicicleta pana la Ferma Trei Stejari din apropiere, unde poti  culege fructe sau aprinde un foc de tabara.

Bilant

Sunt atat de multe lucruri de vazut si de facut! Fiecare client al nostru regreta cand i se termina sederea, care intotdeauna i se pare prea scurta si isi propune sa revina pentru a epuiza intreaga lista de atractii.

Galerie foto

Tur virtual 360°

Hotel
Îți place? Recomandă și altora: