Facebook

Team buildinguri, workshopuri, tabere în micul muzeu al satului

Atat copiii, cat si oamenii mari invata mai usor in locuri care le plac. In mijlocul orasului copilul tau invata din carti despre animalele domestice, despre plante, despre traditii si obiceiuri. Iti punem la dispozitie toate acestea in ceea ce noi numim “micul muzeu al satului”, care cuprinde locuinte reprezentative pentru mai multe regiuni ale tarii. Calutii, vacutele, oitele ii vor amuza. Despre plante vor invata in gradinile noastre de legume si flori, dar si din excursiile prin padure. In casele traditionale pot intra si pot invata despre obiceiuri, despre arhitectura si arta populara, despre obiectele traditionale de uz casnic si cate si mai cate.

Workshopurile si team buildingurile, fie ca vorbim despre evenimente de dezvoltare personala, fie ca vorbim despre cele de dezvoltare profesionala, ele vor fi stimulative si usor de asimilat, datorita mediului de desfasurare. Le poti organiza in gospodariile din micul muzeu al satului sau in foisor, in functie de vreme si de preferinte. Personalul specializat al Fermei Trei Stejari iti sta la dispozitie pentru a modula fiecare spatiu dupa necesitatile si cerintele tale, pentru ca rezultatul sa fie unul exceptional.

Galerie foto

Tur virtual 360°

Team buildinguri, workshopuri, tabere în micul muzeu al satului Team buildinguri, workshopuri, tabere în micul muzeu al satului
Îți place? Recomandă și altora: