Facebook

Intruniri de afaceri

Sali de conferinte

Hotelul BinderBubi iti ofera 2 sali de conferinte, modulabile in functie de numarul de invitati si programul evenimentului. Acestea pot gazdui intruniri de pana la 50 de participanti, iar pentru grupuri mai mari, evenimentul de afaceri poate avea loc in unul dintre saloanele-restaurant, unde pot fi instalate mese de lucru pentru peste 100 de participanti.

Dotari

Pentru organizarea de seminarii, conferinte, training-uri, lansari de produse si alte tipuri de intalniri de afaceri, iti punem la dispozitie accesul la internet de mare viteza pe reteaua noastra securizata, video-proiector, ecran de proiectii si flip chart-uri.

Gustari si mese

In pauzele dintre lucrari sau discursuri, participantii se pot remonta cu cafea, bauturi racoritoare si gustari savuroase in lobby-ul centrului de conferinte, iar dejunul si cina pot fi servite à la carte sau in regim de bufet suedez in unul dintre elegantele saloane ale Restaurantului BinderBubi.

Inainte de plecare

In cazul in care conferinta dureaza mai mult decat o zi, tu si colegii sau partenerii tai de afaceri va veti relaxa pe deplin si va veti odihni foarte bine, gazduiti peste noapte in camerele noastre spatioase si confortabile.

Un strop de timp liber poate fi folosit la maximum

Daca va mai raman cateva ore inainte de plecarea inapoi spre casa, poate ca ar fi o idee buna sa va reincarcati cu energie pentru a relua activitatea cu si mai multa eficienta: faceti cateva ture de bazin in piscina noastra, a carei apa este permanent mentinuta la temperaturi optime, indiferent de anotimp, in care puteti inota bucurandu-va de frumusetea peisajului ce transpare prin peretii vitrati si prin tavanul din sticla, sau rasfatati-va cu o terapie la salonul de wellness.

O idee de inclus in program

Ati aflat despre Ferma Trei Stejari? Pentru un team building cu echipa sau evenimente cu o tema naturista sau rustica, este un cadru excelent. Aveti la dispozitie un spatiu foarte mare de desfasurare si o multime de atractii, de la micul muzeu al satului in aer liber si pana la pestii din iaz, de la gradinile de legume si fructe, pana la animale bine ingrijite, simpatice si bucuroase de oaspeti! Despre crama si degustarile de vinuri veti avea ce povesti.

Galerie foto

Tur virtual 360°

Intruniri de afaceri
Îți place? Recomandă și altora: