Facebook
Camere si apartamente

Hotelul BinderBubi iti pune la dispozitie 40 de camere spatioase, elegante si luminoase, in care totul a fost gandit pentru a-ti oferi o sedere cat mai relaxanta, confortabila si placuta. Privelistea incantatoare pe care ti-o ofera ferestrele si adierea proaspata de aer curat dinspre padure iti sunt oferite din partea casei!

Ai de unde alege!
Iti poti alege camera dupa mai multe criterii. Avem camere standard si camere cu mansarda, camere cu mobiler unicat, pictat in frumoasa si vesela traditie saseasca sau camere cu mobilier modern. La toate acestea se adauga doua apartamente de lux: “Cleopatra” si “Fiore”.

Dotari de 4**** plus +
In fiecare camera vei avea la dispozitie telefon, aparat de aer conditionat, televizor cu un set amplu de programe romanesti si straine, minibar, acces la internet de mare viteza, cabina de dus cu hidromasaj, uscator de par, fierbator electric pentru ceai sau cafea.

Nu ai cu cine sa-ti lasi catelul sau pisoiul pe perioada vacantei? Ia-l si pe el!
Ne plac animalele. Doar de aceea am infiintat si Ferma Trei Stejari. Asa ca nu ezita sa aduci cu tine si prietenul necuvantator. Vom face tot ce putem ca si el sa se simta la fel de bine ca tine.

Pentru a beneficia de cel mai bun pret, VEZI OFERTELE SI TARIFELE ACTUALE.

Tarife receptie cazare:

Tip cazare Tarif
Camera Single: 240 lei/noapte
Camera Dubla: 290 lei/noapte
Apartament Fiore: 500 lei/noapte
Apartament Cleopatra: 600 lei/noapte
Pat suplimentar: 50 lei/noapte
Animal de companie: 50 lei/sejur

 

Galerie foto camere şi apartamente

Îți place? Recomandă și altora: